Residence Logo

Nyhetsbrev

VÄLKOMMEN TILL RESIDENCE CHRISTIE’S

Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva hem och gårdar. Välkommen in i vår nya värld och upptäck några av Sveriges och världens vackraste hem.

OM RESIDENCE CHRISTIE'S

Residence Christie’s har förmånen att representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar. Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områdena samt med sjöställen, slott och gårdar.

Residence Christie’s är en del av Christie’s International Real Estate vilket är ett helägt dotterbolag till Christie’s, världens äldsta auktionshus för konst. Christie’s grundades 1766 i London och är specialiserat på exklusiva konstföremål. Sedan 2009 ägs Christie’s av fransmannen Francois Pinault som bland annat även äger Gucci, Yves Saint Laurent och Château Latour. Christie’s International Real Estate grundades 1987 och förvärvades av Christie’s 1995 för att tillvarata synergieffekterna mellan exklusiva konstföremål och exklusiva fastigheter. Idag finns Christie’s International Real Estate representerat i 48 länder med 138 filialer, alla specialister på exklusiva bostäder i sina lokala fastighetsmarknader. Hemsidan har över 70 miljoner besökare per år.
Residence fastighetsmäkleri grundades 2002 av Lars Fogelklou, Jonas Martinsson, Per Bjerkén och Jan Lundqvist. Tillsammans hade de decennier av samlad expertis inom segmentet Sveriges mest exklusiva bostäder. År 2008 blev Residence fastighetsmäkleri en del av Christie’s International Real Estate som enda mäklare i norra Europa, och heter därefter Residence Christie’s.

Geografisk täckning

Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områdena samt med sjöställen, slott och gårdar. De regionala marknaderna stöds av såväl sitt egna kontaktnät som vårt nationella och internationella kontaktnät som i detta segment saknar motstycke.

True Partnership

Vi är alla delägare/partners vilket skapar ett för vår bransch helt unikt samarbete mellan företagets mäklare, och ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och väsentligt högre servicenivå.

Christie’s International Real Estate

Residence Christie’s är en del av Christie’s International Real Estate som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder. De bostäder och gårdar vi erbjuder här i Sverige exponeras även mot en internationell marknad genom Christie’s International Real Estate.

Christie’s Auction House

Christie’s International Real Estate är ett helägt dotterbolag till Christie’s, världens äldsta auktionshus för konst, grundat redan 1766. Genom en unik marknadsföring samt ett omfattande kontaktnät, som även inkluderar Christie’s konstkunder, erbjuds den absolut bästa möjligheten att nå såväl köpstarka utlandssvenskar som internationella investerare.

Professionell service

De mest exklusiva bostäderna följer inte den generella bostadsmarknadens utveckling utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av sällsynta prisnivåer, perception och skicklighet krävs för att etablera nya riktmärken för prissättning. Vår expertis stöds av pågående och avslutade prestigeförsäljningar där vår värdering och rådgivning ofta kommer från förstahandsinformation om konfidentiella transaktioner.

Absolut diskretion

Vi genomför ett flertal affärer under full diskretion, utan traditionell marknadsföring tack vare vår unika affärsmodell, true partnership. Hela företaget arbetar som ett team, enbart med de mest exklusiva bostäderna och gårdarna. Därmed är vi i ständig kontakt med såväl de rätta nationella kunderna, som de internationella via Christie’s International Real Estate och Christie’s Auktionshus.

Tillgänglighet

Då vi endast förmedlar prestigebostäder är vi inte tyngda av att ha ett stort antal mindre tidskrävande bostäder till salu, utan vi kan tillhandahålla den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig och som krävs för ett lyckat slutresultat.

Expertis

Vi tillhandahåller tjänster till de mest kvalitetsorienterade svenska och internationella kunderna. Vi representerar ett brett spektrum av bostäder, från storstadens våningar och townhouse till exklusiva villor och sjöställen samt slott och gårdar. Detta är vår expertis.

Världsomfattande exponering

Med fler än 850 kontor i 48 länder och med försäljningar som är fantasi hos andra, kan våra uppdragsgivare njuta av en helt unik fördel. Vår oöverträffade tillgång till Sveriges mest kvalificerade köpare tillsammans med såväl Christie’s auktionshus som Christie’s International Real Estates kunder, ges våra uppdragsgivare den sällsynta fördelen av en internationell exponering mot rätt målgrupp.

Christie’s International Real Estate Magazine

Magasinet ger en exklusiv tillgång till såväl Christie’s auktionshus som Christie’s International Real Estates kunder och ger möjlighet till en aldrig tidigare skådad nivå av internationell exponering av prestigebostäder. Magasinet når 250 000 av världens mest förmögna människor vilka normalt är oerhört svåra att nå. Ta del av vår senaste utgåva genom att klicka på bilden.

Great Estates

I vårt egna magasin som vi samproducerar tillsammans med Connoisseur, presenteras några av Sveriges och världens mest prestigefyllda hem och gårdar. Magasinet distribueras via Connoisseur till 20 000 av deras kunder med störst förmögenhet och högst inkomst, samt till våra 1 500 mest kapitalstarka kunder. Ta del av vår senaste utgåva genom att klicka på bilden.

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS

Vårt rykte för diskretion och redlighet backas upp av vårt unika klientregister, en intensiv arbetsinsats, serviceetik samt en historik av framgångsrika prestigeförsäljningar. Vi hoppas att du har fått en god inblick i vår särskilt anpassade mäklartjänst, varmt välkommen att kontakta oss.

GET SOCIAL

Följ oss på instagram, klicka på bilderna nedan

Unikt sjöställe med båthus, pool och egen tennisbana. ✨
Välkommen att kontakta Jan Tivenius för vidare info.
Vi på Residence Christie’s tackar för gårdagens lyckade event och ser fram emot ännu en lyckad kväll.
Välkommen!
It’s all about the details✨| Hall i sobra toner med vacker bröstpanel.
Banyan Tree Residences Riverside Bangkok erbjuder en förstklassig boupplevelse med ultimat integritet och en unik panoramavy över den dynamiska staden Bangkok.

För vidare information om projektet och fastighetsköp i Thailand kan du anmäla dig till vårt exklusiva event den 9-10 oktober till Beqo.hoti@rc.se
@beqo.hoti 
Kvällen bjuder även på trevliga cocktails samt asiatiska läckerheter från Kasai.✨ Se föregående inlägg för vidare information om eventet.
Välkommen!
Arkitektritad villa i internationell toppklass✨

Ansvarig mäklare, Lars Fogelklou
Magnifik sällskapsvåning i genomgående toppskick✨

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Miriam Drakeling för vidare info.

TILL SALU